Parfumerie & Esthetiek Christophe

  /  Nieuws   /  Instant zon!

Instant zon!

Geniet jij ook zo van het zonnetje? Misschien heb je al uw favoriet lentejurkje in handen gehad maar hielden je bleke benen je tegen?

Wij hebben dé oplossing in huis om u een instant zonnige tint te bezorgen, plaatselijk of over je hele lichaam.
Volg onderstaand protocol en je zal zien dat UV-licht overbodig is om zelf het zonnetje in huis te zijn.

1. Doe een scrub of gommage.

Een peeling ontdoet de huid van verhoornde huidcellen en maakt ze soepel. Iedereen zou nu wekelijks een lichaamspeeling moeten doen. De huid kan daardoor mooier bruinen en de celvernieuwing is optimaal. Het huidoppervlak voelt glad en de conditie en gezondheid van onze huid vaart er wel bij.
U masseert enkele minuten op een vochtige huid een emulsie van essentiële olie en suikerkristallen om daarna je lichaam af te spoelen.

2. Verstuif de zon.
Na je douche of bad leg je een handdoek op de vloer en neem de spuitbus Yucee Instant Spray Tan. Verstuif het product vanop een afstand van 40 cm op een droge huid over het ganse lichaam en het gelaat. Je kan uiteraard ook alleen de benen of je décolleté behandelen. De nevel is zo fijn als haarlak en verspreidt zich egaal over je huid. Het is écht zo simpel als dat.
Wil je het resultaat nog wat discreter dan kan je met de bijhorende supersoft handschoen het product verdelen.
Daarna wacht je een paar minuutjes en dan trek je je kleren aan of ga ermee slapen. Na een viertal uurtjes is je huid optimaal getint maar je mag al onmiddellijk na het aanbrengen genieten van stralend mooi, gezond, natuurlijk uitziend en duurzaam bruin.

3. Jij ben 365 dagen lang de zon!
Hou je kleurtje langer vast als je je huid fors gaat hydrateren. Dus… alle dagen een likje bodylotion is een must! Clarins helpt u nog wat meer met Addition Concentré Eclat Visage & Corps. Dit is een handig druppelflesje met een geurloze, geconcentreerde, hightec zelfbruiner als inhoud. De bedoeling is dat je enkele druppeltjes toevoegt aan je dagelijkse dosis bodylotion af dagcrème zodanig dat je je bruine tintje optimaal kan behouden. Dit werkt fantastisch en is binnen enkele weken ook verkrijgbaar voor de mannelijke huid!

Tips voor
een stralende huid

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste tips en promoties

Neen bedankt! Ik ben niet geïnteresseerd.