Parfumerie & Esthetiek Christophe

  /  Nieuws   /  Een nieuwe look of een make-over?

Een nieuwe look of een make-over?

Het gevoel dat je iets extra nodig hebt? Het gevoel dat je er piekfijn wil uitzien, dat je je allerbeste beentje wil voorzetten?
Isabelle en ik in ieder geval wel! Na tien jaar intensief te hebben gewerkt op onze locatie werd het stilaan tijd om de zaak wat op te frissen.

Wat gaan we doen? We laten alles herschilderen! Hoera!
Welke kleur gaan we kiezen? Gaan we voor wit, of zwart, of kiezen we een behang, of gaan we voor structuur op de muur? Hoe meer we erover nadachten, hoe moeilijker de keuzes werden. Wat doe je als je sloot zit? Juist, je zoekt hulp en die vonden we. Zonder aarzeling namen we contact op met Annelies De Jonge, een leuke klant maar vooral een heel enthousiaste interieurarchitecte. Na enkele contacten stonden we al een heel eind verder en uiteindelijk ontvingen we een verrassende 3D presentatie van onze ‘nieuwe’ zaak.

Vanaf vandaag wordt het concreet! De werken zijn gestart en zullen nog een tijdje doorgaan. Alles gebeurt in fasen zodat we niet lang hoeven te sluiten om u verder te kunnen helpen. De laatste laag verf wordt gelegd tijdens ons verlof van 14 augustus tot en met 31 augustus.

Wij gaan voor een volledige make-over! En jij?

Misschien wil je ook wel eens een make-over, of heb je graag wat moderne make-up in je toilettas? Kom dan zeker langs bij ons op vrijdag of zaterdag 7 of 8 juli. Leentje, de Shiseido specialiste geeft u alle tips & tricks over uw juiste huidverzorging en/of make-up. Zij presenteert u de allernieuwste, zomerse make-up producten (zie de foto hierboven). Maak alvast nu uw afspraak voor een persoonlijke huidanalyse met de Shiseido Skin Analyser en een nieuwe look. Wij maken graag een uurtje voor u vrij om samen uw huidverzorging te optimaliseren.

Tips voor
een stralende huid

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste tips en promoties

Neen bedankt! Ik ben niet geïnteresseerd.