‘Jij houdt van de kuiltjes in mijn wangen? Goed nieuws, ik heb ze ook in mijn buik, benen en billen.’

Je vindt op het internet tal van deze leuke quotes over het imperfecte lichaam. Cellulitis, te klein of te grote borsten, love handles, striemen, te slappe huid, een te grote omtrek, overgewicht, zware benen,… Droom je van een strak lichaam, maar zie je op tegen de bezoekjes aan de fitness? Het is dus echt mogelijk om er jonger uit te zien zonder dat je naar de plastisch chirurg hoeft

SILVER programma

Met dit SILVER Body Plan kan je uw lichaam precies die extra ondersteuning bieden de ze nodig heeft. Uw huid krijgt zo de extra energie om ze optimaal te herstellen en huidveroudering tegen te gaan.

Het SILVER Body Plan zal je in een tijdspanne van ongeveer 3 weken een vitaler en strakker figuur bezorgen. Je zal na elke behandeling reeds uitkijken naar de volgende omdat je het heilzame effect van de deugddoende massages zal ervaren.

Wat krijg je van ons?

GOLD programma

Dit GOLD Body Plan zorgt voor de juiste lichaamsverzorging van binnen- en buitenaf. De combinatie van enkele heel efficiënte technologieën, de juiste cosmetica én aangepaste voeding zal ervoor zorgen dat u in een minimum van tijd hele mooie contouren zal ervaren.

Het GOLD programma zal uw lichaam strakker maken en voor vitaliteit zorgen, uw zelfvertrouwen vergroten! Word ZELF de baas over uw lichaam en maak vandaag nog een afspraak. Zorg ervoor dat jij het lichaam krijgt waar je trots op bent.

Wat krijg je van ons? 

Bonus  

Doorhaalde items zitten niet in het Silver maar wel in het Diamond programma.

DIAMOND programma

Dit DIAMOND Body Plan zorgt voor de juiste lichaamsverzorging van binnen- en buitenaf. De combinatie van een veelvoud aan vernieuwde technologieën, de juiste cosmetica én aangepaste voeding die gericht zijn op afslanking, ontgifting, huidverjonging, lifting en verhoging van de stofwisseling zorgen ervoor dat u het allerbeste resultaat in figuurcorrectie zal bereiken.

In het DIAMOND Body Plan gaan wij SAMEN, stap voor stap, onder onze professionele begeleiding een nieuw tijdperk met een fantastisch silhouet tegemoet.

Wat krijg je van ons? 

Bonus

Doe de online

Huidtest

Wil je een afspraak voor een

huidanalyse boeken?

Op zoek naar een specifiek product

of heb je een vraag?

Tips voor
een stralende huid

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste tips en promoties

Neen bedankt! Ik ben niet geïnteresseerd.