Image Alt

Lymfedrainage – BALLANCER 606

Het BALLANCER® 606 systeem is een klinisch en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage en lymfedrainage voor esthetische, sport en wellness behandelingen.

BALLANCER® 606 heeft onderstaande effecten op de systemen van het menselijk lichaam:

Circulatiesysteem

De lichaamsmassage van Ballancer® 606 werkt als een ‘extern’ hart. Het verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven op de bloedvaten. De bloedcirculatie verbetert, de afvoer van vocht en afvalstoffen verhoogt en verse zuurstof bereikt de huidcellen.

Spijsverteringssysteem

Ballancer® 606 masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbewegingen voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Lymfatisch systeem

De lymfestroom verbetert in alle lymfenetwerken. Het resultaat is de afvoer van vocht en metabolische resten uit de tussenliggende ruimtes. Dit heeft ook voordelen voor het immunologisch systeem.

Spieren

Ballancer® 606 masseert de spieren. De peristaltische bewegingen ontspannen de spieren en draineren overtollig vocht ten gevolge van spierinspanningen, waardoor spierkrampen vermeden worden.

Huid

De Ballancer® 606 massage zorgt voor een grondige doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor wordt de energiebatterij van de cellen weer opgeladen. De huid ziet er fysiek zichtbaar en merkbaar beter uit, voelt beter aan, wordt strakker en steviger.

De BALLANCER® 606 HELPT VEELVOUDIG!

U mag de mooiste resultaten verwachten bij:

  • afslanking van het silhouette
  • voorkomen en behandelen van cellulite
  • behandelen van zware benen
  • sportregeneratie
  • verjonging, versteviging en verstrakking van de huid
  • omvangvermindering van armen, benen, torso en bij algemeen zwaarlijvigheid.

De BALLANCER® 606 is het neusje van de zalm en volledig complementair met al onze andere systemen voor figuurcorrectie en huidverbetering zoals LPG Endermologie & Ergolift, Universal Contour Wrap, LED lichttherapie en APEX Criolipolyse.

Doe de online

Huidtest

Wil je een afspraak voor een

huidanalyse boeken?

Op zoek naar een specifiek product

of heb je een vraag?

Tips voor
een stralende huid

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste tips en promoties

Neen bedankt! Ik ben niet geïnteresseerd.