Om huidveroudering tegen te gaan,
is er een heropbouw van de huid nodig.
Wij bieden u de oplossing met 'BELLE',
ons 5-stappenplan voor huidverbetering.

Jij houdt van schoonheid! Maar wanneer je in de spiegel kijkt valt je oog toch weer op die rimpels of onvolmaaktheden die je liever niet zou willen hebben?
Jij voelt je jong en vitaal, maar jouw gezicht vertelt steeds meer een ander verhaal? Je wil niet mee in het verouderingsproces en je wil de jeugdigheid die je voelt ook uitstralen.

SILVER programma

'Love your Skin'

Met dit SILVER programma kan je uw huid precies die extra ondersteuning bieden de ze nodig heeft. Uw huid krijgt zo de extra energie om ze optimaal te herstellen en huidveroudering tegen te gaan.

Het SILVER programma geeft ook extra stimulans en ondersteuning om de elasticiteit te behouden en volumeverlies tegen te gaan. Daardoor houdt ze langer haar glans en elastische jeugdigheid. Het Silver programma zorgt er voor dat uw huid blijft stralen.

Wat krijg je van ons?

GOLD programma

'Because Your Skin Matters'

Dit GOLD programma zorgt voor de juiste huidverzorging van buitenaf. Uw huid zal gestimuleerd worden met aangepaste behandelingen en cosmetica. Uw thuisverzorging heb je in eigen handen en zal u haarfijn worden uitgelegd.

Het GOLD programma zal uw huid strakker maken en verhelderen, voor vitaliteit zorgen, uw zelfvertrouwen vergroten! Met dit programma word je ZELF de baas over uw eigen huidverouderingsproces. Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak. Zorg ervoor dat jij het gezicht krijgt waar je trots op bent.

Wat krijg je van ons? 

Doorhaalde items zitten niet in het Silver maar wel in het Diamond programma.

DIAMOND programma

'Shine Like a Star’

Dit DIAMOND programma zorgt voor de juiste huidverzorging van binnen- en buitenaf. Uw huid zal gestimuleerd worden met aangepaste behandelingen, cosmetica en voedingssupplementen.

Het DIAMOND programma zal uw rimpels verminderen, uw huid strakker maken en verhelderen, voor vitaliteit zorgen, uw zelfvertrouwen vergroten! Wij gaan SAMEN, stap voor stap, een halt toe roepen aan uw huidverouderingsproces. Met een ‘Skin Expert’ aan uw zijde zal dit proces gemakkelijker zijn voor u. Maak vandaag nog een afspraak. Zorg ervoor dat jij het gezicht krijgt waar je trots op bent.

Wat krijg je van ons? 

Doe de online

Huidtest

Wil je een afspraak voor een

huidanalyse boeken?

Op zoek naar een specifiek product

of heb je een vraag?

Tips voor
een stralende huid

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste tips en promoties

Neen bedankt! Ik ben niet geïnteresseerd.