Image Alt

Airbush tanning

Professionele airbrush tanning is een manuele bruiningsmethode die je een zomers kleurtje geeft in een mum van tijd. Dit revolutionair product op basis van rietsuiker wordt gelijkmatig over het lichaam en gelaat verneveld. De behandeling is volledig veilig voor de huid en geeft je gedurende enkele dagen een zomerse teint.

Deze bruiningsmethode geeft u alle voordelen van de zon, maar niet de nadelen!

Airbrush tanning is een veilige manier van bruinen, voor iedereen die graag een bruin kleurtje wil maar toch zijn huid en lichaam niet wil schaden door een teveel aan UV-stralen, van zon of zonnebank, die de huid uitdrogen en vroegtijdige huidveroudering en huidkanker veroorzaken. Ook voor mensen met een zeer blanke huid of zonne-allergie, die zelden bruinen en vlug verbranden is de spray tan een gezond alternatief, zij kunnen nu ook genieten van een bruin tintje.

De producten bevatten een DHA bruiner, dat reageert met de eiwitten in de bovenste huidlaag en na enkele uren een mooi natuurlijk, gebruind resultaat geeft. Het product is 100% organisch en hypo-allergeen.

Na 10 uur heeft het product zijn werking gedaan, is de kleur gevormd en mag je een douche nemen om het overtollige product te verwijderen. Je zal merken dat de kleurintensiteit in de volgende 24u zal optimaliseren. De kleur blijft ongeveer 7 dagen. Veel hangt af van de zorg die je aan je huid besteedt.

Voorbereiding voor een behandeling met het airbrush tanning systeem:

  • 24 uur voor de behandeling gebruikt u best een peeling om alle dode huidcellen te verwijderen en zo een beter bruiningsresultaat te bekomen,
  • de dag van de behandeling geen enkele vorm van crème of make-up aanbrengen,
  • draag de dag van de behandeling donkere, losse kledij, om eventuele vlekken te vermijden.

Nabehandeling:

  • niet sporten de eerste 24 uur, want zweet kan leiden tot oneffen bruinen onder de armen,
  • pas douchen na 12 uur,
  • gebruik een hydraterende lichaamsmelk telkens na het douchen, om de huid te hydrateren en zo de kleur langer te behouden,
  • neem geen lange baden en vermijd zwembaden met chloor, zolang je geniet van jouw bruin kleurtje.
  • Wanneer je de behandeling om de 10 à 14 dagen herhaalt, behoudt je het hele jaar door een mooie, natuurlijke, gebruinde huid.

Wij bieden jou ook de mogelijkheid om een abonnement aan te schaffen van 6 beurten. Jij betaalt er slechts 5!

Doe de online

Huidtest

Wil je een afspraak voor een

huidanalyse boeken?

Op zoek naar een specifiek product

of heb je een vraag?

Tips voor
een stralende huid

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste tips en promoties

Neen bedankt! Ik ben niet geïnteresseerd.