Search

Image Alt

Vetkiller – Cryolipolyse

Lovehandles, rijbroeken, buikjes,…. zet u schrap!

De vraag naar het optimaal behandelen van overtollig lichaamvet is enorm. De eindresultaten van cryo-reductie, de nieuwste technologie in vet-eliminatie door middel van koude, zijn duidelijk zichtbaar al vanaf de tweede behandeling en leiden daardoor tot een zeer hoge graad van klantentevredenheid.

Het is wetenschappelijk bewezen dat, als vetweefsel wordt blootgesteld aan zeer lage temperaturen, de vetcellen permanent vernietigd worden en nadien door het eigen metabolisme uit het lichaam worden afgevoerd. Cryo-reductie maakt gebruik van de nieuwste koeltechnieken en gaat het vet dat zich in de loop van de tijd heeft opgehoopt op een bepaalde lichaamszone (heup, achterwerk, buik,…) afkoelen.

Dit is een nieuwe, revolutionaire behandeling die de techniek van cryo-reductie en koude combineert om vetweefsel te kristalliseren en gradueel af te breken. De behandeling is pijnloos en duurt – afhankelijk van het aantal te behandelen zones – 30 tot 60 minuten. De huid krijgt weer haar natuurlijke lichaamstemperatuur en de vernietigde vetcellen worden gedurende de drie maanden volgend op de behandeling, door het lichaam afgevoerd. De resultaten zijn reeds zichtbaar vanaf de derde week na de behandeling. Optimaal resultaat ontstaat na drie tot zelfs zes maand na de behandeling.

Voor wie?

De behandeling is ideaal voor mensen met een lokale vetophoping zoals lovehandles, rijbroeken, buikrandjes…, helaas niet voor obese patiënten. Hoewel cryo-reductie in staat is om de vetlaag met 15% tot 40% te verminderen, is de behandeling niet te vergelijken met liposuctie. Het grote voordeel van cryo-reductie schuilt erin dat de geconcentreerde afkoeling enkel de vetcellen vernietigt; een enorm voordeel ten opzichte van andere behandelingen zoals radiofrequentie of cavitatie die door de concentratie van energie ander nabijgelegen weefsels kunnen aantasten. Cryo-reductie pakt enkel het vetweefsel aan en daar is het tenslotte om te doen.

Betrouwbare studies; Dermatologen aan de basis

Cryo-reductie werdt ondekt in 2008 door gerenommeerde dermatologen, Dr. Dieter Manstein en Dr. Prof. Richard Rox Anderson (Harvard Medical School) welke geassocieerd zijn met het Wellman Center voor fotogeneeskunde in het General Hospital van Massachusetts, wereldwijd het grootste centrum voor research voor laser- en niet invasieve behandelingen in menselijke biologie. Zij ontdekten recentelijk dat gecontroleerde niet invasieve koeling van vetweefsel de vetcellen vernietigt zonder andere weefsels te beschadigen.

Zeer effectieve resultaten

De resultaten van de klinische proeven hebben bewezen zeer effectief te zijn:

  • 100% vetvermindering van de gevallen geanalyseerd door echografie
  • 89% van de vergelijking van voor en na foto’s.
  • De graad van tevredenheid is zéér hoog.
  • De resultaten van de cryo-reductie onderzoeken werden gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift ‘Laser in Surgery and Medicine’ onder de titel ‘Selectieve cryo-reductie: een nieuwe methode voor niet invasieve vetverwijdering’.
Doe de online

Huidtest

Wil je een afspraak voor een

huidanalyse boeken?

Op zoek naar een specifiek product

of heb je een vraag?

You don't have permission to register
0
Uw winkelwagentje