Search

Je kan terecht bij Parfumerie Esthetiek Christophe voor jouw al jouw beauty behandelingen en parfumerie producten.

KOM VEILIG EN CORONA PROOF WINKELEN

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht.
  • Annuleer jouw afspraak en blijf thuis indien je ziek bent of symptomen vertoont.
  • Er mogen maximaal vier klanten op hetzelfde moment binnen zijn in onze zaak.
  • Ontsmet jouw handen bij het binnenkomen van de winkel.
  • Behoud in elk geval 1,5m afstand met de verkoper en/of andere personen.
  • Gebruik zelf geen testers van make-up, parfum, nagellak… Wij helpen jou wel.
  • Contactloos of mobiel betalen wordt sterk aangeraden.

RELAX ONLINE SHOPPEN

Ons assortiment staat volledig online in onze webshop. Ontdek hoe eenvoudig het is om via deze weg jouw favoriete producten tot bij thuis te krijgen. Spaarkaarten zoals die van Clarins, Joyn… kunnen ook aangevuld worden bij het online shoppen. Wens je een geschenkverpakking of een levering op een ander adres dan het jouwe? Geen probleem, je kan dit meegeven bij het afronden van jouw bestelling. Er is ook een handige mogelijkheid om een geschenkbon te bestellen.

LEVERTIJDEN ONLINE BESTELLINGEN

Wij doen ons best om bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst dezelfde dag nog te leveren, binnen de afstand van 15 km vanaf onze zaak, of te verzenden naar een adres dat verder is. We zijn hierbij alleen wel afhankelijk van externe partijen zoals Bpost waar het momenteel extra druk is en de levering daardoor mogelijk iets langer kan duren dan je van ons gewend bent. In de meeste gevallen kunnen wij nog steeds de volgende dag leveren.

IMG_5490
125886784_693699038242683_8308771817601113065_n

ACCOUNT

Hoe creëer ik een account?
Klik op inloggen bovenaan rechts in de witte balk. Vul eenvoudig je e-mailadres in en druk op registreren. Je ontvangt per e-mail een wachtwoord en bevestiging van jouw registratie.
Ik ben mijn passwoord vergeten?
Klik op de link wachtwoord vergeten. Vul jouw e-mailadres in en klik op ‘reset wachtwoord’. Je ontvangt een e-mail met daarin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

PRODUCTEN NIET ONLINE

Sommige producten zijn misschien uit voorraad of vind je niet onmiddellijk terug op parfumerie-christophe.be. Had je die graag besteld en/of toegevoegd aan een bestelling. Neem contact op met info@parfumerie-christophe.be of bel naar +32 (0)53 63 19 02.

PICK-UP/AFHAAL IN DE WINKEL MOGELIJK

Je bestelling kan ook opgehaald worden bij Parfumerie Esthetiek Christophe (gratis). Dit kan je meegeven bij de opmerkingen bij afronden van jouw online bestelling.

VIRTUEEL BEAUTY ADVIES

Wil je graag meer ontdekken over het allernieuwste parfum, je skincare routine upgraden en/of heb je een vraag over de nieuwste foundation? Wil je jouw uitstappen tot het minimum beperken en blijf je dus liever in ‘je kot’? Wil je graag een online consultatie? Net als in de winkel maar op afstand?
We maken graag tijd voor je! Reserveer een afspraak van 20 minuten met één van ons. We horen graag welke vragen je hebt. Op de dag van je geplande online consultatie bellen we je op en gaan we samen op zoek.
RESERVEER NU

BEL ONS OP, STUUR ONS BERICHTEN, MAIL ONS

Twijfel je of een product écht bij jou past? Wil je graag je favoriete producten telefonisch bestellen? In de winkel ophalen en/of thuis laten leveren?
Bel naar onze winkel in Herzele op +32 (0)53 63 19 02. Betaal, op afstand, via je smartphone. Kom naar Parfumerie Esthetiek Christophe en haal je pakket op OF we leveren het bij jou thuis.
BEL +32 (0)53 63 19 02

SMS, WHATSAPP +32 (0)474 99 51 25

INSTAGRAM https://www.instagram.com/parfumeriechristophe/

FACEBOOK, MESSENGER https://www.facebook.com/ParfumerieChristophe

SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN IN BEAUTYCENTER

Je kan jouw afspraak inboeken via onze online agenda of neem contact op via +32 (0)53 63 19 02 of info@parfumerie-christophe.be

MAAK TIJD VOOR ME-TIME
Maak tijd om voor jezelf te zorgen en je medemensen een beetje extra liefde en warmte te geven. We laten jou het gevoel van welbehagen terug vinden en brengen een vleugje vreugde en beauty inspiratie in deze moeilijke tijd.

YOU MAKE OUR DAY
Neem contact met ons op via onze sociale kanalen/mail/telefoon en deel jouw vreugde, ideeën, gedachten.

Wij zijn er voor je.

Dank je voor je blijvend vertrouwen in Parfumerie Esthetiek Christophe.

#shoplokaal #ikkoopinherzele

Isabelle & Christophe

image00003
You don't have permission to register
0
Uw winkelwagentje